Lidhje

Kosovë, ndikimi i radikalizmit fetar në vend

  • Leonat Shehu

Në një raport të Programit për Zhvillim të Kombeve të Bashkuara të publikuar sot në Prishtinë, thuhet se 40 për qind e qytetarëve të Kosovës mendojnë se është rritur ndikimi i radikalizmit fetar në vend. Qytetarët e anketuar ndërkaq kanë radhitur papunësinë, varfërinë dhe korrupsionin si problemet kryesore, ndërsa shumica janë shprehur të pakënaqur edhe me punën e institucioneve të Kosovës.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG