Lidhje

Media Arkivi

Të drejtat e njeriut në Kosovë


Veprimtarë për të drejtat e njeriut në Kosovë shpresojnë që viti që sapo ka filluar të jetë periudhë e shtimit të përpjekjeve për mbrojtjen dhe respektimin e këtyre te drejtave.

XS
SM
MD
LG