Lidhje

Mungesë uji në Kosovë


Në Kosovë, moti i thatë i pazakonshëm në këtë kohë dimri, ka bërë që të bjerë shumë niveli i ujit të pijshëm në rezervarët prej nga furnizohet Prishtina dhe rrethinat e saj. Nëse nuk do të ketë rreshje, mbi 400 mijë qytetarë mund të përballen me mungesa të mëdha të furnizimit me ujë.

XS
SM
MD
LG