Lidhje

Reagime të ashpra për vrasjen e deputetit Janiçijeviç

  • Leonat Shehu

Vrasja e anëtarit të kuvendit të komunës së veriut të Mitrovicës, u dënua ashpër nga autoritetet e Kosovës, të cilat thanë se kjo është përpjekje për të penguar synimet e institucioneve te Kosovës që të vendosin sundimin e ligjit dhe qëndrueshmërinë në në gjithë vendin. Edhe përfaqësuesit ndërkombëtarë e dënuan vrasjen, duke e cilësuar të papranueshme cdo përpjekje që me dhunë të ndërpriten ndryshimet politike.
XS
SM
MD
LG