Lidhje

Kosovë, zgjedhje të jashtëzakonshme për komunën e Ferizajt


Në komunën e Ferizajt në Kosovën Jugore sot është votuar për kryetarin e komunës në një raund zgjedhjesh të jashtëzakonshme. Procesi i sotëm është cilësuar i qetë dhe pa probleme të theksuara, proces ky që është duke u vëzhguar nga rreth 1.500 vëzhgues. Për kryetar të kësaj komune janë duke garuar tetë kandidat.

XS
SM
MD
LG