Lidhje

Kosovë: Thirrje për qasje të kujdesshme ndaj negociatave

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, njohësit e çështjeve politike po bëjnë thirrje për një qasje të kujdesshme të autoriteteve në Prishtinë ndaj paralajmërimeve të Serbisë për zgjidhjen e çështjes së Kosovës. Ata bëjnë thirrje për krijimin e një platforme konsensuale që lidhet me interesat e shtetit dhe refuzimin e çdo diskutimi me Serbinë për formën e ekzistencës së Kosovës.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG