Lidhje

Lufta kundër korrupsionit në Kosovë

  • Leonat Shehu

Përfaqësues ndërkombëtarë në Kosovë u bënë thirrje autoriteteve për më shumë angazhim politik në luftën kundër korrupsionit të nivelit të lartë. Gjatë fillimit të një projekti për të përkrahur Policinë e Kosovës për këtë çështje, u tha se korrupsioni është një nga rreziqet më të mëdha për zhvillimin demokratik të një shoqërie dhe pengon zhvillimin ekonomik të saj.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG