Lidhje

Sfida për institucionet në Kosovë

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, partitë politike dështuan të zgjedhin organet drejtuese të Parlamentit të Kosovës, edhe më shumë se tre muaj që nga mbajtja e zgjedhjeve parlamentare. Për analistin e Grupit të Ballkanit për Politika, Naim Rashiti, zgjidhja e kësaj situate kërkon bisedime dhe arritje të kompromisit.

XS
SM
MD
LG