Lidhje

Afro 100 mijë vendime gjyqësore mbeten të pazbatuara në Kosovë

  • Leonat Shehu

Afro 100 mijë vendime gjyqësore mbeten të pazbatuara në Kosovë

Në Kosovë, autoritetet thanë se janë afro 100 mijë vendime gjyqësore që nuk janë zbatuar nëpër vite. Në një analizë të procesit të përmbarimit të aktgjykimeve civile, u tha se ky sistem është i dëmtuar rëndë dhe si i tillë jo vetëm pengon forcimin e sundimit të ligjit, por edhe përparimin ekonomik të Kosovës.

XS
SM
MD
LG