Lidhje

Kosova thotë se ka marrë siguri për afrimin me NATO-n

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, zyrtarët e lartë të qeverisë thanë se kanë marrë një zotim nga autoritetet e NATO-s për thellimin e bashkëpunimit dhe përfshirjen e Kosovës në programe të ndryshme të kësaj aleance. Ata thanë se kjo hap një kapitull të ri të marrëdhënieve dhe mbështetjes së NATO-s dhe fuqizon rolin e Kosovës si faktor i qëndrueshmërisë në rajon dhe në përballjen e sfidave rajonale dhe globale të sigurisë.

XS
SM
MD
LG