Lidhje

Granatë dore në oborrin e Ministrisë së Tregtisë


Kosovo, MTI

Policia tha se po heton për motivet dhe autorët e mundshëm të hedhjes së granatës.Ministria e quan sulm ndaj institucioneve të Kosovës.Policia në Kosovë tha se ka kryer “shpërthimin e kontrolluar” të një granate dore, që ishte vendosur në hyrje të Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë.

Policia tha se granata ishte gjetur nga punonjësit e ministrisë në orët e mëngjesit dhe për pak kohë, të gjithë punonjësit e saj ishin larguar nga zyrat.

Policia po kryen hetimet dhe një zëdhënës i saj tha se është tepër herët të flitet për autorët apo motivet e mundshme që mund të kenë çuar në këtë veprim.

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë e cilësoi ndërkaq këtë si një sulm i cili, sic thuhet, “i jep imazh të keq gjithë Kosovës. Aq më tepër kur ky mjet është vendosur në hyrje të Qendrës për Shërbime të Biznesit i cili mund të konsiderohet si sulm i dyfishtë: ndaj institucionit si dhe ndaj bizneseve”.

Duke e dënuar këtë ngjarje, ministria vlerëson se “përveç cenimit të lirisë dhe të drejtave të punëtorëve të Ministrisë së Tregtisë, gjithashtu ky paraqet një sulm ndaj institucioneve dhe shtetit të Kosovës”.

Shiko komentet (1)

Ky forum është mbyllur
XS
SM
MD
LG