Lidhje

Kosovë: Nevoja e konsensusit përballë sfidave politike

  • Leonat Shehu

Kosova vazhdon përgatitjet për votimet e 11 qershorit për të zgjedhur një parlament të ri dhe një qeveri të re, por që do të përballet me sfidat e vjetra. Përmbushja e detyrimeve ndërkombëtare mbetet sfidë dhe sipas analistëve në Prishtinë shqetësimet që lidhen me të, nuk mund të tejkalohen pa një konsensus politik. Gjetja e konsensusit do të jenë po aq i vështirë, për shkak të ndasive mes palëve.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG