Lidhje

Media Arkivi

Dënimi i krimeve të komunizmit në Kosovë


Në Kosovë, ish të përndjekur politikë thanë se pa dënimin e krimeve të komunizmit nuk mund të flitet për një vend demokratik. Ata thonë se krimet e komunizmit kanë qenë të përmasave të mëdha dhe se Kosova është një nga vendet më të goditura të komunizmit.

XS
SM
MD
LG