Lidhje

Krishtlindjet në Kosovë


Krishtlindjet në Kosovë

Edhe në Kosovë, po kremtohen krishtlindjet me urimet për mbarësi, paqe e mirëkuptim ndërmjet njerëzve. Përfaqësues fetarë e politikë kanë përgëzuar besimtarët katolikë, Ipeshkvin e Kosovës dhe atin e shenjtë Papa Benedikti i 16 për festën e Krishtlindjeve. Mesha kryesore është mbajtur në katedralen Nënë Tereza në Prishtinë.

XS
SM
MD
LG