Lidhje

Krishtlindjet në Shkodër


Krishtlindjet në Shkodër

Ne meshën e mëngjesit, të mbajtur në Katedralen katolike të qytetit, Arqipeshkvi i Shkodër-Pultit, imzot Engjëll Masafra u kërkoi besimtarëve që të angazhohen më shumë në zgjidhjen e problemeve të jetës së përditeshme dhe të ndalojnë fenomenin e gjakmarrjes, duke zgjatur dorën e pajtimit.

XS
SM
MD
LG