Lidhje

Kryeministri Berisha viziton kantierin ku po ndërtohet Hidrocentrali i Ashtës


Kryeministri Berisha viziton kantierin ku po ndërtohet Hidrocentrali i Ashtës

Gjatë vizitës që Kryeministri Berisha bëri sot në kantierin ku po ndërtohet Hidrocentrali i Ashtës, vlerësoi burimet hidrike të vendit dhe deklaroi vendosmërinë e qeverisë shqiptare për ndërtimin e një numri të madh veprash hidroenergjitike në mbarë vendin. Deklarata e zotit Berisha bëhet vetëm pak javë pasi ai u tërhoq nga vendimi për ndërtimin e centraleve atomike në Shqipëri. Hidrocentrali i Ashtës është i pari që ndërtohet në Shqipëri pas më shumë se 35 vitesh, por edhe ai nuk do të plotësojë nevojat e mëdha të vendit për energji. Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Pëllumb Sulo, ishte sot në Ashtë dhe përgatiti kronikën.

XS
SM
MD
LG