Lidhje

Kryeministri i Shqipërisë Sali Berisha viziton Maqedoninë


Kryeministri i Shqipërisë Sali Berisha viziton Maqedoninë

Kryeministri i Shqipërisë Sali Berisha ndodhet për vizitë në Maqedoni. Me kolegun e tij maqedonas Nikolla Gruevski kanë biseduar për çështje me interes për dy vendet, siç janë lidhjet infrastrukturore dhe energjetike, apo qarkullimi vetëm me letërnjoftime i qytetarëve. Zoti Berisha u takua edhe me drejtuesit e tjerë më të lartë shtetërorë , ndërkohë që po viziton edhe Tetovën.

XS
SM
MD
LG