Lidhje

Kthimi emigrantëve nga Greqia thellon papunësinë


Kthimi emigrantëve nga Greqia thellon papunësinë

Niveli i papunësisë pritet të rritet këtë vit si rezultat i kthimit nga Greqia i disa mijëra emigrantëve per shkak të krizës ekonomike dhe financiare greke. Në këto kushte drejtuesit e Qendrës së Formimit Profesional thonë se do të përpiqen të hapin këtë vit disa kurse të reja megjithë kufizimet e mëdha buxhetore. Programet e punësimit në Qarkun e Gjiroakstrës janë të pakta dhe synojnë kryesisht moshat e reja.

XS
SM
MD
LG