Lidhje

Kurban Bajrami në Maqedoni

  • Isak Ramadani

Kurban Bajrami po kremtohet edhe në Maqedoni. Drejtuesit e komunitetit dhe drejtuesit shtetërorë e politikë kanë uruar për një festë të dinjitetshme, për solidarizim, mirëqenie dhe bashkëjetesë.

XS
SM
MD
LG