Lidhje

Media Arkivi

Të drejtat e njeriut në Kosovë


Në një bisedë për Zërin e Amerikës, Avokati i Popullit, Sami Kurteshi thotë se në Kosovë asnjë kategori e popullsisë nuk është e kursyer nga shkelja e të drejtave të njeriut, ndërsa shkeljet më të mëdha bëhen nga gjykatat dhe institucionet qendrore dhe lokale.

XS
SM
MD
LG