Lidhje

Media Arkivi

Kuvendi i Troshanit


Kuvendi i fretënve, në Troshan të Lezhës, ka nxjerrë françeskanë të shquar, si at Gjergj Fishta, Shtjefën Gjeçovi, Pashko Bardhin dhe Vinçens Prendushi, të cilët studiuan ose shërbyen këtu, duke lënë gjurmë në historinë dhe kulturën shqiptare.

XS
SM
MD
LG