Lidhje

Lezhë, bashkëpunim polici-komunitet

  • Pëllumb Sulo

Në Lezhë ka filuar të zbatohet projekti “Monitorim i partneritetit mes policisë së shtetit dhe të rinjve”, i cili synon një bashkëpunim sa më të gjërë të policisë me komunitetin, në përpjekje për të luftuar kriminalitetin në rritje. Projekti zbatohet me mbështetjen e qeverise suedeze dhe të një numri partnerësh, përfshirë mediat lokale.

XS
SM
MD
LG