Lidhje

Përmbytje në zonat fushore të Lezhës dhe Shkodrës

  • Pëllumb Sulo

sulo permbytjet
Gjatë ditës së sotme, në zonat fushore të Lezhës dhe Shkodrës janë përmbytur rreth 6 mijë hektarë tokë bujqësore si dhe janë nën praninë e ujit më shumë se 160 banesa dhe institucione publike. Shkak për këtë situatë janë bërë rreshjet e dendura të shiut, por edhe ndërprerja e energjisë në disa hidrovore si dhe mospastrimi i kanaleve kulluese nga fermerët e zonës. Për të ndjekur situatën, ishte në Lezhë Ministri i Bujqësisë Edmond Panariti.
XS
SM
MD
LG