Lidhje

Në Libi bëhen përpjekje për negocimin e një armëpushimi


Në Libi bëhen përpjekje për negocimin e një armëpushimi

Luftëtarët e qeverisë së përkohshme në Libi dhe grupet fisnore që mbështesin Moamar Gadafin po përpiqen të negociojnë një marrëveshje që do të lejonte kalimin e familjeve që për kërkojnë të largohen nga Sirte.

Një zëdhënës tha se luftëtarët po përpiqen gjithashtu të negociojnë një armëpushim me forcat pro-Gadafit.

Luftëtarët e Këshillit Kombëtar Kalimtar e kanë forcuar rrethimin e qytetit,një nga pikat e fundit të qëndresës së zotit Gadafi.

Trupat anti-Gadafit vërshuan dje në lindje të qytetit ndërsa avionët e Natos bombarduan pozicionet për të tretën ditë me rradhë

XS
SM
MD
LG