Lidhje

Media Arkivi

Ndotja e Liqenit të Kukësit


Përfaqësues të shoqërisë civile në Kukës po bëjnë thirrje që të ndalohet ndotja e Liqenit, që ata thonë se është dramatike, nga mbeturinat që hidhen në fshatrat buzë këtij liqeni, që nga ato që vijnë nga territori i Kosovës dhe i Maqedonisë.

XS
SM
MD
LG