Lidhje

Lufta ndaj lëndëve narkotike, prioritet i policisë së Gjirokastrës


Lufta ndaj lëndëve narkotike, prioritet i policisë së Gjirokastrës

Drejtues të policisë në Gjirokastër deklaruarn sot një angazhim më të madh për luftën ndaj trafikut të lëndëve narkotike dhe kultivimit të hashashit.

Në një takim me rastin e 99 vjetorit të policisë shqiptare pjesëtarët e policisë vlerësuan ndryshimet e mëdha që kanë ndodhur në raportet me komunitetet e banorëve.

Për policinë edhe për këtë vit mbetet një sfidë parandalimi i dhunës , sidomos në familje, ku vihet re një rritje e rasteve të keqtrajtimti sidomos të grave.

XS
SM
MD
LG