Lidhje

Kryeministri Gruevski flet për arritjet e qeverisë maqedonase

  • Isak Ramadani

Kryeministri Gruevski flet për arritjet e qeverisë maqedonase

Kryeministri maqedonas Nikolla Gruevski dha sot një konferencë shtypi për gazetarët ku dha hollësi mbi të gjitha aktivitetet dhe realizimet e projekteve të kabinetit të tij gjatë katër viteve në pushtet. Ai tha se asnjë qeveri e partive kundërshtare deri tani nuk ka mundur të sjellë investime të huaja në vend sa kabineti i tij për këtë periudhë qeverisjeje. Por zoti Gruevski foli fare shkurt për Marrëveshjen e Ohrit dhe synimet integruese të vendit në strukturat euroatlantike. Korrespondenti Isak Ramadani njofton nga Shkupi.

XS
SM
MD
LG