Lidhje

Zbulimi i identitetit të dëshmitarit, dënohet gazetari

  • Isak Ramadani

Një gjykatë në Shkup e dënoi me 4 vjet e gjysëm burg gazetarin maqedonas Tomisllav Kezharovski për shkak të zbulimit të identitetit të një dëshmitari të mbrojtur. Ky dënim i ashpër është pritur me kritika të fuqishme nga shoqatat e gazetarëve në vend, ndërsa ka reaguar edhe Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, duke kërkuar lirimin e menjëhershëm të gazetarit.

XS
SM
MD
LG