Lidhje

Parada e Nju Jorkut për Ditën e Falenderimeve

Parada e 92-të për Ditën e Falenderimeve në Nju Jork përfshin 9000 vetë që marrin pjesë në paradë, përfshirë banda të shkollave të mesme nga i gjithë vendi si dhe 22 kamionë të zbukuruar që do të parakalojnë duke i paraprirë mbërritjes së Santa Klaisit që shënon fillimin e sezonit para Krishtlindjes.

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG