Lidhje

Festa e 1 Majit në Kosovë

  • Leonat Shehu

Një maji, dita e punëtorëve, shënohet edhe në Kosovë, madje është pjesë e kalendarit të festave shtetërore. Por, kjo ditë po kalon pa ndonjë veprimtari sindikale. Kjo festë e gjen Kosovën me një shkallë të lartë të papunësisë dhe kushte të rënda të të punësuarve posaçërisht në sektorin privat, që sipas tyre ndjehen të diskriminuar.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG