Lidhje

Majko: Negociata mes palëve ka ardhur pas trysnisë ndërkombëtare


Majko: Negociata mes palëve ka ardhur pas trysnisë ndërkombëtare

Komisioni i Venecias dhe OSBE/ODIR kanë paraqitur një projekt vlerësimi e rekomandimesh për reformën zgjedhore në Shqipëri. Po ashtu Këshilli i BE ka përcaktuar si “të kufizuar” përparimin e Shqipërisë për plotësimin e 12 prioriteteve për anëtarësimin në këtë organizëm. Për të folur mbi këto tema, si edhe për zhvillimet brenda PS zhvilluam një intervistë me zotin Pandeli Majko, anëtari i kryesisë socialiste si dhe anëtar i komisionit parlamentar për çështjet ligjore, administratën publike dhe të drejtat e njeriut.

XS
SM
MD
LG