Lidhje

Media Arkivi

Mbrojtja e Kripores së Ulqinit


Shoqatat ambientaliste të Malit të Zi, autoritetet vendore të Ulqinit dhe ambasadorët e BE-së kërkojnë nga Qeveria malazeze që Kriporja e Ulqinit sa më parë të trajtohet si zonë e mbrojtur për prodhimin e kripës dhe të shndërrohet në një habitat të veçantë për shpendë që shtegëtojnë në këtë vend.

XS
SM
MD
LG