Lidhje

E ardhmja e komunës së Tuzit


Komuna e Tuzit në të ardhmen
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:19 0:00
Ne Mal te Zi pritet qe nga fundi i muajit shtator te mbahet Referendumi Konsultative, i cili do te percaktoje formen te ardhemen e komunes se Tuzit. Prej vitesh, banoret e Tuzit dhe Malesise, te perbere nga popullata shqiptare, kane kerkuar shpalljen e Tuzit, komune me te drejta te plota si te gjhithe komunat e tjera te Malit te Zi. Por, sipas deputetit shqiptar ne Parlamentin e Malit te Zi, Vasel Sinishtes, shpallja e ketij referendumi ne te njeten dite me zgjedhjet lokale per Kryeqytetin e Podgorices synon etrhewqjen e votave te shqiptaredhe dhe perqarjen e tyre.

Komuna e Tuzit në të ardhmen
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:19 0:00
XS
SM
MD
LG