Lidhje

Media Arkivi

Gjuha shqipe në Mal të Zi


Ndryshimi i Ligjit mbi të drejtat dhe liritë e pakicave në Mal të Zi, parashikon zyrtarizimin e gjuhës së pakicave në të gjitha komunat ku ato përbëjnë 5% të popullsisë.

XS
SM
MD
LG