Lidhje

Pakicat në Mal të Zi

  • Ali Salaj

Në kohën kur Mali i Zi po bën përgatitjet për anëtarësim të plotë në Bashkimin Evropian, organizatat joqeveritare dhe subjekte të ndryshme politike kërkojnë që në këtë fazë t’i kushtohet një vëmendje e veçantë lirive dhe të drejtave të pakicave. Ata vlerësojnë se gjatë hapjes së kapitujve për bisedime me BE-në duhet të hapet edhe çështja e pozitës së pakicave në Mal të Zi.

XS
SM
MD
LG