Lidhje

Maqedoni - Shqipëri, kalimi kufitar vetëm me pasaporta biometrike


Maqedoni - Shqipëri, kalimi kufitar vetëm me pasaporta biometrike

Pas marrëveshjes së nënshkruar në muajin dhjetor nga ministrat e jashtëm të Shqipërisë dhe Maqedonisë, Qeveria e Maqedonisë, në seancën e saj të fundit, ka miratuar vendimin për kalimin e kufirit midis Maqedonisë dhe Shqipërisë vetëm me pasaporta biometrike nga shtetasit e dy vendeve.

Vendimi i hap rrugën Parlamentit të Maqedonisë për ta ratifikuar marrëveshjen, para fillimit të zbatimit të këtij lehtësimi.

XS
SM
MD
LG