Lidhje

Maqedoni: Autoritetet mbi problemet me lehtësimin e vizave për BE


Maqedoni: Autoritetet mbi problemet me lehtësimin e vizave për BE

Autoritetet maqedonase paralajmëruan masa ndëshkuese për ata që keqpërdorin regjimin e lehtësuar të vizave nga Bashkimi Evropian. Maqedonia vazhdon të jetë një ndër vendet prej nga shumë qytetarë kërkojnë strehim në vendet e BE-së dhe autoritetet evropiane kanë kërcënuar me mundësinë e rivendosjes së vizave. Komisioni Evropian i hoqi vizat për Maqedoninë në dhjetor të vitit 2009.

XS
SM
MD
LG