Lidhje

Zona e lirë ekonomike në Maqedoni


Sot në afërsi të Tetovës filluan punimet për ngritjen e zonës së lirë ekonomike, të cillën autoritetet maqedonase e kanë quajtur një projekt madhështor që do të punësojë disa mijë njerëz dhe do të zhvillojë të gjithë zonën. Konsorciumi norvegjez NORMAK e ka fituar tenderin për ndërtimet e objekteve për kompanitë që do të investojnë, të cilave poashtu u bëhen mjaft lehtësime në fushën e taksave.


XS
SM
MD
LG