Lidhje

Media Arkivi

Maqedoni: Mungon konsensusi për datën e zgjedhjeve


Komuniteti ndërkombëtar po angazhohet që zgjedhjet e pritshme në Maqedoni të jenë të drejta dhe demokratike. Ndërkaq, partitë politike ende e kanë të pamundur të arrijnë një konsensus për datën e këtyre zgjedhjeve të parakohshme.

XS
SM
MD
LG