Lidhje

Maqedoni: Komisioni i Verifikimit shqyrton deklaratat e mbi 320 zyrtarëve


Maqedoni: Komisioni i Verifikimit shqyrton deklaratat e mbi 320 zyrtarëve

Komisioni për Verifikimin e Fakteve në Maqedoni ka shqyrtuar deklaratat e mbi 320 funksionarëve shtetërorë dhe publikë dhe deri tani asnjë nga ata nuk rezulton të ketë qenë bashkëpunëtor i shërbimeve sekrete. Ky komision është formuar para dy vjetësh. Drejtuesit e komisionit i kanë bërë vërejtje Ministrisë së Rendit se po ndërhyn në kompetencat e tij.

XS
SM
MD
LG