Lidhje

Maqedoni: Komisionieri i BE-së bën thirrje për zbatimin e reformave

  • Isak Ramadani

Maqedoni: Komisionieri i BE-së bën thirrje për zbatimin e reformave

Presidenti i Komisionit Evropain Zhoze Manuel Barozo dhe Komisioneri për Zgjerim i Bashkimit Evropian Shtefan Fyle po i japin fund turneut nëpër vendet e Ballkanit perëndimor me një ndalesë në Ohër. Ata e kanë vënë theksin tek nevoja e vazhdimit të reformave dhe te dialogu politik në Maqedoni për ta çuar vendin më shpejt drejt integrimit evropian. Zoti Barozo ka kërkuar që zgjedhjet parlamentare të jenë të lira dhe të ndershme dhe në bazë të standardeve ndërkombëtare.

XS
SM
MD
LG