Lidhje

Maqedoni: Kreu i ri i Komisionit evropian dorëzon letrat kredenciale


Maqedoni: Kreu i ri i Komisionit evropian dorëzon letrat kredenciale

Përfaqësuesi i ri i Bashkimit Evropian dhe shef i Delegacionit të Komisionit Evropian në Maqedoni, ambasadori Peter Sorensen i dorëzoi sot letrat kredenciale presidentit maqedonas Gjorgje Ivanov. Ambasadori danez Sorensen tha se mbështetja e madhe e qytetarëve të Maqedonisë për integrimin në BE përbën ndihmesë për procesin integrues dhe një vlerësim për punën e tij.

XS
SM
MD
LG