Lidhje

Kriza në Maqedoni dhe marrëdhëniet ndëretnike

  • Isak Ramadani

Gjendja në Maqedoni vazhdon të jetë e tendosur. Partitë kryesore nuk duket se janë afër zgjidhjes së krizës politike. Ndërkohë, analistët nuk e përjashtojnë mundësinë që kriza të pasqyrohet edhe në marrëdhëniet ndëretnike.

XS
SM
MD
LG