Lidhje

Media Arkivi

Lufta kundër korrupsionit në Maqedoni


Ekspertët ligjorë në Maqedoni vlerësojnë se vendit i duhet një gjykatë speciale apo një lloj departamenti brenda sistemit aktual gjyqësor që të merrej me çështjet e ngritura nga Prokuroria e Posaçme, për të luftuar në këtë mënyrë, kriminalitetin dhe korrupsionin në radhët e zyrtarëve të pushtetit.

XS
SM
MD
LG