Lidhje

Maqedoni: Nis viti i ri shkollor


Maqedoni: Nis viti i ri shkollor
Maqedoni: Nis viti i ri shkollor

Sot në Maqedoni u hapën shkollat fillore, nëntëvjeçare dhe ato të mesme. Për herë të parë në shkollë shkojnë rreth njëzet mijë nxënës të klasës së parë. Tekstet mësimore vazhdojnë të paraqesin problem për nxënësit maqedonas.

XS
SM
MD
LG