Lidhje

Parlamenti i Maqedonisë rifillon punimet

  • Isak Ramadani

Opozita maqedonase po e bojkoton Parlamentin dhe po organizon bllokimin e rrugëve kryesore nëpër disa qytete të vendit

Sot Parlamenti i Maqedonisë rifilloi punimet pas incidentit të dhunshëm të së hënës. Opozita maqedonase po e bojkoton Parlamentin dhe po organizon bllokimin e rrugëve kryesore nëpër disa qytete të vendit. Ndërkohë, vazhdojnë reagimet lidhur me gjendjen e krijuar pas incidenteve.
XS
SM
MD
LG