Lidhje

Në përgatitje për zgjedhjet parlamentare në Maqedoni

  • Isak Ramadani

Partitë politike dhe vëzhguesit në Maqedoni po përgatiten për fillimin zyrtar të fushatës zgjedhore, që nis nesër. Janë pesë parti apo koalicione shqiptare nga 11 grupime politike që do të garojnë në zgjedhjet e parakohëshme parlamentare të 11 dhjetorit. Zgjedhjet janë një barometër i rëndësishëm i përpjekjeve të Maqedonisë për avancimin e integrimeve evropiane.

XS
SM
MD
LG