Lidhje

Media Arkivi

Zvarritja e reformave në Maqedoni


Partitë kryesore në Maqedoni nuk po mund të arrijnë marrëveshje për formimin e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, një institucion ky që do të ketë kompetenca më të mëdha se ai i mëparshmi dhe do të zgjidhë edhe mosmarrëveshjet midis ministrave dhe zëvendës-ministrave të partive rivale në qeveri.

XS
SM
MD
LG