Lidhje

Maqedoni: Shqiptarët protestojnë para ambasadës serbe në Shkup

  • Isak Ramadani

Maqedoni: Shqiptarët protestojnë para ambasadës serbe në Shkup

Qindra shqiptarë u mblodhen sot para ambasadës së Serbisë në Shkup në shenjë proteste pas djegies së flamurit shqiptar nga huliganë serbë në Xhenova të Italisë. Protesta kaloi e qetë. Përfaqësues të lëvizjes qytetare ‘Zgjohu’ i dorëzuan ambasadës serbe një flamur të Natos dhe një të Bashkimit Evropian per te simbolizuar se me djegien e flamurit shqiptar ka djegur dhe flamujt e këtyre dy organizatave. Protesta kaloi e qetë. Përfaqësues të lëvizjes qytetare ‘Zgjohu’ i dorëzuan ambasadës serbe një flamur të Natos dhe një të Bashkimit Evropian per te simbolizuar se me djegien e flamurit shqiptar ka djegur dhe flamujt e këtyre dy organizatave.

XS
SM
MD
LG