Lidhje

Maqedoni: Shtohen shqetësimet për goditjen ndaj medias


Maqedoni: Shtohen shqetësimet për goditjen ndaj medias

Në Maqedoni po shtohen shqetësimet lidhur me mbylljen e tri gazetave dhe trysninë ndaj një televizioni me ndikim në vend. Vëzhguesit vlerësojnë se pushteti po eliminon mjetet opozitare të informimit, ndërkohë që analistët thonë se gjendja e vështirësuar e medias mund të ketë pasoja në procesin e demokratizimit të shoqërisë dhe për synimet integruese të vendit.

XS
SM
MD
LG